Massagepraktijk Verzachting Middelburg

voetmassage

– scroll naar beneden voor alle informatie –

Voetmassage

Voetmassage is een eenvoudige maar effectieve manier om ontspanning te brengen. Door voetmassage ontspannen niet alleen de voeten, het hele lichaam komt tot rust. Het is een laagdrempelige vorm van massage: alleen de voeten worden gemasseerd; de rest van de kleding mag aanblijven.
Dit kan een goede reden zijn, voor mensen die wel graag gemasseerd zouden willen worden, maar er in eerste instantie moeite mee hebben zich te ontkleden en/of hun lichaam te laten masseren.

Onze voeten gebruiken we heel veel en krijgen vaak de minste aandacht. Ook dragen we vaak slecht zittende schoenen, waardoor de voeten knellen en de spieren te strak gespannen raken. Hierdoor kunnen zowel voetklachten als ook knie-, heup- en onderrugklachten ontstaan.

Hoe fijn is het om na een dag werken, sporten of winkelen even de voeten te laten masseren en weg te zakken in vertraging en ontspanning. Ervaar het effect van de eenvoud.
afspraak maken

voetmassage is een eenvoudige manier om weer te ontspannen voetmassage is een eenvoudige manier om weer te ontspannen Tactiel Stimulering en massage bij kanker

Massagepraktijk Verzachting Middelburg