Lees de ervaringen van anderen bij praktijk Verzachting in Middelburg

Wondertje

Kleine wonderen gebeuren er in de behandelruimte van Loes. Dat had ik vorig jaar al eens ervaren. Nu kwamen, door een conflict in de familiesfeer oude onverwerkte trauma’s bovendrijven. Mijn lichaam ging op slot. Tijd om terug te gaan naar Loes. Liefdevol brengt zij me weer terug bij ( de kracht in) mezelf.   Hoe iets subtiels als tactiele coaching zo’n groot effect kan hebben!! Een wonder..

Mw. J. K.

Ik kwam bij jou in de praktijk, omdat ik een stevige sportmassage wilde voor mijn klachten. Na afloop adviseerde je me het tegenovergestelde te proberen :  juist meer zachtheid.  Omdat mijn spieren zó ontzettend gespannen waren, dat ze een stevige massage als “aanval” zagen en daardoor nóg meer aanspanden. Zoals je het uitlegde, voelde het ook inderdaad zo, maar ik was gewend aan het
(gangbare) “doe maar lekker stevig want dán pas helpt het”. Ik was heel nieuwsgierig naar de Tactiel Stimulering en dus heb ik je suggestie opgevolgd. Wat ben ik blij, dat ik dat gedaan heb.  Door de zachtheid
(die toch “vol” aanvoelt) voelde ik mijn spieren  “smelten” en ontspanden ze eindelijk. Na een aantal keer regelmatig bij je te zijn geweest, ben ik zelfs van mijn klachten af!

Mevr. D. de W.

Ontroerend. Ik dacht altijd, dat ik aanraking niet zo nodig had, maar door deze ervaring met Tactiel Stimulering voel ik, waar ik onbewust naar op zoek was, maar het in eten en in shoppen  zocht.
Ik was toch een beetje “bang” dat de behandeling als aaien zo aanvoelen, of kriebelen. Maar het tegendeel was waar:  volle aanraking, maar zonder hardheid. Juist erg fijn, want daardoor kon ik me nog dieper ontspannen. Het inbakeren vond ik heerlijk. Inderdaad zoals het op de website staat: “het puntje op de i om nóg meer te ontspannen”. Ik voelde me dagen rustig en behaaglijk.

C. H-B

Omdat ik veel gevaren heb, wil ik mijn reactie graag een nautisch tintje geven: je behandeling Tactiel Stimulering voelt als het in een veilige haven liggen. Daar waar ik voor anker kan gaan. Herstellen wat tijdens de storm van het stressen stuk is gegaan.  En door de aanraking wordt het gevoel weer verankerd, dat ik het rustiger aan moet doen. “Mag” doen, zoals jij zegt.

Dhr. M. van A.

Ik vond het best spannend om zonder kleding aangeraakt te worden, maar je heldere uitleg vóóraf, over wat ik kon verwachten, hebben me het vertrouwen gegeven dat ik nodig had om op mijn huid aangeraakt te worden. Door je rustige en vooral integere manier van aanraken voelde ik me veilig en ontspannen. Ik heb me dagen sterk en kalm gevoeld.  Dank je wel.

Dhr. M. de K.

Nu mijn man overleden is, mis ik aanraking nog meer. Tactiel Stimulering is voor mij een mooie vorm van zachte troost.

Mevr. M-M.

De Tactiel  Stimulering was weer heerlijk. Zalig als iemand je helemaal tot rust laat komen. Ondanks een stoma na een zware periode van darmkanker, wat helemaal geen probleem  geeft en gewoon gerespecteerd wordt.  Elke behandeling is weer een punt van nergens aan denken en echte ontspanning. Ik bewonder je betrokkenheid en hoop nog vaak van je heerlijke ontspannende behandelingen te mogen genieten.

Dhr. H. v H.

Mijn lijf weer heerlijk zacht na de Tactiel behandeling van vanmorgen bij massagepraktijk Verzachting in Middelburg. Een echte aanrader de behandelingen die Loes Beenhakker geeft. Je voelt gewoon hoeveel ervaring en liefde ze heeft voor haar vak, daarbij is Loes ook gewoon een geweldig mens en grappig vind ik.
Heel veel dank lieve Loes, ook namens mijn lichaam. Dit keer wacht ik niet meer zo lang tot een volgende behandeling 😉
mw. W. L.

Heerlijk
Ik kreeg van mijn vrouw een tactiele stimulering massage cadeau. Was er wat sceptisch over maar na een voorgesprek met Loes liet ik het gebeuren en heb er super van genoten en vond het zeer ontspannend en erg relaxt, erg aan te bevelen.

Dhr. A.K.

Door massage ontspannen mijn spieren zich wel, maar “ikzelf” niet zo/ minder. Door Tactiel Stimulering ben ik echt even “uitgeschakeld” in de goede zin van het woord. De ontspanning is veel dieper.
Na de TS ben ik écht ge-reset! Ik ben om.

Mevr. A. M.

Ja, het klopt : Op uw website staat, dat Tactiel Stimulering goede ondersteuning biedt bij mensen met een burn-out.  Ik heb het aan den lijve ondervonden en dankzij het tien-behandelingstraject (en de gesprekken met u)  zit ik weer – letterlijk – lekker in mijn vel en heb ik vooral weer leren voelen!   Voelen wat IK wil, waar mijn hart ligt.  Wat een  positief verschil.

Mevr. M. S.

Ik had al een paar jaar uw folder liggen.  Toen mijn vader onlangs overleed en ik merkte, dat ik mijn verdriet wegduwde heb ik contact met u gezocht voor een behandeling Tactiel Stimulering.
De proefbehandeling beviel me zo goed, dat ik gelijk het traject heb afgesproken.  Het heeft me geholpen om de rouw om mijn vader te voelen en te mogen uiten. Ook weggestopt verdriet van veel langer geleden kwam naar boven, wat verbazingwekkend bevrijdend was. Aanraking heelt echt. Dank u wel ook voor de mooie gesprekken voor- en achteraf.  U hebt nog een doos tissues tegoed….

Mevr. M. B.

Elke drie weken kijk ik uit naar een behandeling Tactiel Stimulering bij jou.  Nu ik een dagje ouder wordt (ha ha, 92 valt nog best mee, toch)  ben ik blij met de rust en de ontspanning die het me geeft.
Voor aanraking ben je nooit te oud, laten mensen dat van mij .
Dat ik in slaap val vergeef je me wel, he, meiske.

Dhr. J.

Tactiel Stimulering heeft mijn altijd-maar-denken-hoofd vertraagd en verstild. De ritmische, golvende bewegingen doen het ‘m. He, he, eindelijk rust in mijn hoofd.  En in mijn hele lijf.  Héérlijk!

R. van der E.

Tactiel Stimulering heeft mijn huidhonger gestild.  Huidhonger, ja, want het leek net of mijn huid uit allemaal kleine mondjes bestond die door de aanraking gevoed werden.  Veel beter dan mijn eetbuien….. Ik voelde me door deze manier van aanraken gezien en gewaardeerd. De behandelingen hebben mijn gevoel van eigenwaarde weer teruggegeven en mijn gevoel over mijn lichaam positief beïnvloed.

Mevr. C.L. B.

Loes Beenhakker verricht in haar praktijk kleine wondertjes. De combinatie van gerichte vraagstelling, de uitnodiging om volkomen eerlijk te zijn t. a.v. je emoties, en vervolgens het lichaam weer ruimte geven om haar eigen wijsheid te volgen werkte voor mij wonderbaarlijk goed. Van overspoeld worden terug naar het besef ”ik kan zwemmen”. Het lijkt zo eenvoudig, maar ik was het even kwijt. Wat fijn dat er iemand is waarmee je de verbinding ( en de kracht)met (in) jezelf weer kunt terug vinden.
Jantina Kautz
Jantina Kautz
08/08/2022
Ik voelde me welkom en veilig...was ZO fijn helemaal tot rust te kunnen komen. En de verrassing was dat ik me een paar uur later bijzonder energiek voelde. Dat laatste had ik dus echt niet verwacht! dank je wel Loes
Hester Van Der Heijden
Hester Van Der Heijden
22/06/2022
Nu tijdens mijn zwangerschap en al eerder tijdens mijn burnout is Loes een welkome ondersteuning geweest. Zowel onze gesprekken als de Tactiel Stimulering massage maakt dat ik even kan loskomen van het moeten en de stress en zowel lichamelijk als mentaal kan ontspannen. Heel dankbaar!
A.K. Cleven
A.K. Cleven
15/06/2022
Als je kunt, gun dit jezelf. Wat een kundige en superlieve vrouw! Zelf heb ik het traject coaching met tactiel stimulering gevolgd.
Nicola Thiele
Nicola Thiele
13/06/2022
Tactiel benaderen is de specialiteit van Loes. Maar ook haar Holistische benadering en massage is prima onderbouwd. Wil haar aanbevelen voor al deze uitvoeringsvormen.
Der Scott
Der Scott
16/02/2022
Tactielmassage/stimulering is een nog niet zo bekende maar hele fijne manier om stressklachten tegen te gaan! De fijne, warme, rustige, oprechte energie en benadering van Loes maakt dat je je vertrouwd voelt. Ze luistert naar je gesproken woorden maar ook naar jouw onuitgesproken lichaamstaal, waardoor je samen goed tot de kern van jouw vraagstuk komt. Tijdens de behandeling voel je je al snel wegzakken in een oase van rust, welke erna nog een hele tijd blijft aanhouden. Het is een staat van 'zijn' waarvan je zou willen dat je die altijd ervaart.
Amber Anjori
Amber Anjori
17/05/2021
Fijne sfeer, persoonlijke aandacht, een en al ontspannen! Zeker een aanrader! :)
Linn van Hooij
Linn van Hooij
16/03/2021
Ik kijk er elke keer naar uit om een heerlijke ontspannende massage te krijgen. Echt een aanrader.
Hans V.d. H
Hans V.d. H
04/02/2021
Loes is geweldig! Ik heb een Tactiel Stimulering traject gevolgd bij haar en daardoor is mijn creativiteit weer gaan stromen en heb ik mijn grote hobby tekenen na jaren van stilstand weer opgepakt. En daarbij is Loes een hele fijne persoonlijkheid!
Denise Noya
Denise Noya
17/09/2020
Stuur me een WhatsApp bericht.