Lees de ervaringen van anderen bij praktijk Verzachting in Middelburg

Ik kwam bij jou in de praktijk, omdat ik een stevige sportmassage wilde voor mijn klachten. Na afloop adviseerde je me het tegenovergestelde te proberen :  juist meer zachtheid.  Omdat mijn spieren zó ontzettend gespannen waren, dat ze een stevige massage als “aanval” zagen en daardoor nóg meer aanspanden. Zoals je het uitlegde, voelde het ook inderdaad zo, maar ik was gewend aan het  ( gangbare) “doe maar lekker stevig want dan pas helpt het”. Ik was heel nieuwsgierig naar de Tactiel Stimulering en dus heb ik je suggestie opgevolgd. Wat ben ik blij, dat ik dat gedaan heb.  Door de zachtheid ( die toch “vol”aanvoelt) voelde ik mijn spieren  “smelten” en ontspanden ze eindelijk. Na een aantal keer regelmatig bij je te zijn geweest, ben ik zelfs van mijn klachten af!

Mevr. D. de W.

Ontroerend. Ik dacht altijd, dat ik aanraking niet zo nodig had, maar door deze ervaring met Tactiel Stimulering voel ik, waar ik onbewust naar op zoek was, maar het in eten en in shoppen  zocht.
Ik was toch een beetje “bang” dat de behandeling als aaien zo aanvoelen, of kriebelen. Maar het tegendeel was waar:  volle aanraking, maar zonder hardheid. Juist erg fijn, want daardoor kon ik me nog dieper ontspannen. Het inbakeren vond ik heerlijk. Inderdaad zoals het op de website staat: “het puntje op de i om nóg meer te ontspannen”. Ik voelde me dagen rustig en behaaglijk.

C. H-B

Omdat ik veel gevaren heb, wil ik mijn reactie graag een nautisch tintje geven: je behandeling Tactiel Stimulering voelt als het in een veilige haven liggen. Daar waar ik voor anker kan gaan. Herstellen wat tijdens de storm van het stressen stuk is gegaan.  En door de aanraking wordt het gevoel weer verankerd, dat ik het rustiger aan moet doen. “Mag” doen, zoals jij zegt.

Dhr. M. van A.

Ik vond het best spannend om zonder kleding aangeraakt te worden, maar je heldere uitleg vóóraf, over wat ik kon verwachten, hebben me het vertrouwen gegeven dat ik nodig had om op mijn huid aangeraakt te worden. Door je rustige en vooral integere manier van aanraken voelde ik me veilig en ontspannen. Ik heb me dagen sterk en kalm gevoeld.  Dank je wel.

Dhr. M. de K.

Nu mijn man overleden is, mis ik aanraking nog meer. Tactiel Stimulering is voor mij een mooie vorm van zachte troost.

Mevr. M-M.

De Tactiel  Stimulering was weer heerlijk. Zalig als iemand je helemaal tot rust laat komen. Ondanks een stoma na een zware periode van darmkanker, wat helemaal geen probleem  geeft en gewoon gerespecteerd wordt.  Elke behandeling is weer een punt van nergens aan denken en echte ontspanning. Ik bewonder je betrokkenheid en hoop nog vaak van je heerlijke ontspannende behandelingen te mogen genieten.

Dhr. H. v H.

Door massage ontspannen mijn spieren zich wel, maar “ikzelf” niet zo/ minder. Door Tactiel Stimulering ben ik echt even “uitgeschakeld” in de goede zin van het woord. De ontspanning is veel dieper.
Na de TS ben ik écht ge-reset! Ik ben om.

Mevr. A. M.

Ja, het klopt : Op uw website staat, dat Tactiel Stimulering goede ondersteuning biedt bij mensen met een burn-out.  Ik heb het aan den lijve ondervonden en dankzij het tien-behandelingstraject (en de gesprekken met u)  zit ik weer – letterlijk – lekker in mijn vel en heb ik vooral weer leren voelen!   Voelen wat IK wil, waar mijn hart ligt.  Wat een  positief verschil.

Mevr. M. S.

Ik had al een paar jaar uw folder liggen.  Toen mijn vader onlangs overleed en ik merkte, dat ik mijn verdriet wegduwde heb ik contact met u gezocht voor een behandeling Tactiel Stimulering.
De proefbehandeling beviel me zo goed, dat ik gelijk het traject heb afgesproken.  Het heeft me geholpen om de rouw om mijn vader te voelen en te mogen uiten. Ook weggestopt verdriet van veel langer geleden kwam naar boven, wat verbazingwekkend bevrijdend was. Aanraking heelt echt. Dank u wel ook voor de mooie gesprekken voor- en achteraf.  U hebt nog een doos tissues tegoed….

Mevr. M. B.

Elke drie weken kijk ik uit naar een behandeling Tactiel Stimulering bij jou.  Nu ik een dagje ouder wordt (ha ha, 92 valt nog best mee, toch)  ben ik blij met de rust en de ontspanning die het me geeft.
Voor aanraking ben je nooit te oud, laten mensen dat van mij .
Dat ik in slaap val vergeef je me wel, he, meiske.

Dhr. J.

Tactiel Stimulering heeft mijn altijd-maar-denken-hoofd vertraagd en verstild. De ritmische, golvende bewegingen doen het ‘m. He, he, eindelijk rust in mijn hoofd.  En in mijn hele lijf.  Héérlijk!

R. van der E.

Tactiel Stimulering heeft mijn huidhonger gestild.  Huidhonger, ja, want het leek net of mijn huid uit allemaal kleine mondjes bestond die door de aanraking gevoed werden.  Veel beter dan mijn eetbuien….. Ik voelde me door deze manier van aanraken gezien en gewaardeerd. De behandelingen hebben mijn gevoel van eigenwaarde weer teruggegeven en mijn gevoel over mijn lichaam positief beïnvloed.

Mevr. L. C. B.

School of Touch Nederland

Aangesloten bij; de enige erkende opleider voor Tactiel Stimulering.
Licentienummer: 09024

Sirius Academy

Coaching, communicatie & psychologie:

  • Practitioner Business Communicatie 
  • Master Business Communicatie &
    Psychologie 

Massage bij Kanker

Aangesloten bij het landelijk netwerk Massage bij Kanker.
Deze opleiding is internationaal geaccrediteerd door de Society for Oncology.

Total Health

Psycho- Sociale en Medische Basiskennis

Access Consciousness© Bars , Body-Process &Facelift© Practitioner

NIBIG

Aangesloten bij klacht- en tuchtcommissie NIBIG registratienummer: 527477

Praktijk Verzachting

Loes Beenhakker
Schenge 4 (pand van 'Zeeland Gezond')
4335 XS Middelburg

KvK: 20152248
BTW-id: NL001754029B77

Contact

E-mail: info@verzachting.nl
Telefoon: 06 180 69 347
Linkedin
Facebook

Stuur me een WhatsApp bericht.